Zobrazeno 1 - 10
of 44
pro vyhledávání: '"Koch, Anette Granly"'
Autor:
Alban, Lis, Poulsen, Maybritt Kiel, Petersen, Jesper Valentin, Lindegaard, Lene Lund, Meinert, Lene, Koch, Anette Granly, Møgelmose, Vibeke
Publikováno v:
In Food Control January 2022 131
Publikováno v:
In Food Research International June 2018 108:387-395
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2009 130(3):172-178
Autor:
Sørensen, Louise Marie, Jacobsen, Tomas, Nielsen, Per Væggemose, Frisvad, Jens Christian, Koch, Anette Granly
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2008 124(1):58-64
Autor:
Sørensen, Louise Marie, Nielsen, Kristian Fog, Jacobsen, Tomas, Koch, Anette Granly, Nielsen, Per Væggemose, Frisvad, Jens Christian
Publikováno v:
In Journal of Chromatography A 2008 1205(1):103-108
Autor:
Budde, Birgitte Bjørn *, Hornbæk, Tina, Jacobsen, Tomas, Barkholt, Vibeke, Koch, Anette Granly
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2003 83(2):171-184
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Jacobsen, T, Koch, A G, Elsser-Gravesen, A L & Knøchel, S 2002, Biocontrol of class IIa bacteriocin sensitive and resistant Listeria monocytogenes in sliced meat products . in L Axelsson, E S Tronrud & K J Merok (eds), Microbial adaptation to changing environments : proceedings & abstracts of the 18th International ICFMH Symposium . MATFORSK, pp. 131-134, Microbial adaptation to changing environments 2002, Lillehammer, Norway, 18/08/2002 .
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2751::7c8508fdc60bcbc981b219d8fe07abbf
https://curis.ku.dk/portal/da/publications/biocontrol-of-class-iia-bacteriocin-sensitive-and-resistant-listeria-monocytogenes-in-sliced-meat-products(9033ee4a-f241-485a-800b-a902832bdd0e).html
https://curis.ku.dk/portal/da/publications/biocontrol-of-class-iia-bacteriocin-sensitive-and-resistant-listeria-monocytogenes-in-sliced-meat-products(9033ee4a-f241-485a-800b-a902832bdd0e).html
Publikováno v:
Koch, A G, Jacobsen, T & Knøchel, S 2001, Anti-listerial biocontrol process developed for sliced meat products . in EUROCRAFT 2001 : abstract book . European Conference on Advanced Technology for Safe and High Quality Foods, Berlin, Germany, 05/12/2001 .
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2751::064bb873af1a58a1443aaa0c478b3554
https://curis.ku.dk/ws/files/104556242/Abstract_Anti_listerial_....pdf
https://curis.ku.dk/ws/files/104556242/Abstract_Anti_listerial_....pdf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.