Zobrazeno 1 - 10
of 165
pro vyhledávání: '"Kobayashi, Futoshi"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering April 2018 222:20-28
Publikováno v:
International Journal of Automation Technology. 16(4):421-426
Food texture is one of the most important factors in determining the personal palatability of foods, so food companies require food texture measurement and evaluation in developing novel food products. However, instruments are not fast enough or stro
Autor:
Inatomi, Ayako, Nishinaka, Tomohiro, Umeki, Akihide, Tsukiya, Tomonori, Katagiri, Nobumasa, Fujii, Masahiko, Kobayashi, Futoshi, Imaoka, Syusuke, Tanaka, Shun, Mizuno, Toshihide, Murakami, Takashi
Publikováno v:
Journal of Artificial Organs; Dec2023, Vol. 26 Issue 4, p287-296, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Ambient Intelligence and Humanized Computing; November 2023, Vol. 14 Issue: 11 p14623-14628, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kobayashi, Futoshi
Publikováno v:
Nutrition & Food Science, 2012, Vol. 42, Issue 6, pp. 405-411.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/00346651211277654
Autor:
Kobayashi, Futoshi
Publikováno v:
Nutrition & Food Science, 2011, Vol. 41, Issue 4, pp. 242-248.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/00346651111151375
Autor:
Kobayashi, Futoshi
Publikováno v:
Nutrition & Food Science, 2010, Vol. 40, Issue 2, pp. 204-208.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/00346651011029237