Zobrazeno 1 - 10
of 111
pro vyhledávání: '"Kobayashi, Fumiyuki"'
Publikováno v:
In International Dairy Journal December 2020 111
Publikováno v:
In Process Biochemistry January 2020 88:60-66
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Effect of various seasonings on the quality retention of dried mackerel (Scomber scombrus Linnaeus).
Autor:
Kobayashi, Fumiyuki1 (AUTHOR) fkoba@nvlu.ac.jp, Kimura, Ryusuke2 (AUTHOR), Aoki, Ryoma3 (AUTHOR), Tamura, Koji2 (AUTHOR), Ozawa, Ryo2 (AUTHOR), Odake, Sachiko1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Aug2022, Vol. 46 Issue 8, p1-11. 11p.
Publikováno v:
Journal of Integrative Agriculture, Vol 17, Iss 9, Pp 2024-2030 (2018)
We investigated the possibility to reduce the usage of Blasin®Flowable (BF), a disinfectant inhibiting the germination and appressorium formation of Pyricularia oryzae Cavara conidia, by using carbon dioxide microbubbles (CO2MB). Germination was sig
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6c93a9054631449891382efcd99a7762
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kobayashi, Fumiyuki1 (AUTHOR) fkoba@nvlu.ac.jp, Aoki, Hitoshi2 (AUTHOR), Kamagata, Junichi2 (AUTHOR), Odake, Sachiko1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering. Feb2022, Vol. 45 Issue 2, p1-8. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.