Zobrazeno 1 - 10
of 24
pro vyhledávání: '"Košević M"'
The human population is projected to be around 10 billion people by 2050. This will result in an increase in total global food demand of 35% to 56% between 2010 and 2050. Therefore, food producers' main goal should be to increase the yield and qualit
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::c742c4efd22b7bdcd2519d7ef719907d
https://www.bib.irb.hr/1219901
https://www.bib.irb.hr/1219901
Egg is a foodstuff that is nutritionally balanced, affordable and used daily in the household. The egg can be enriched with various nutricines by designing mixtures for laying hens. Therefore, the aim of this study was to produce eggs enriched in sel
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::c08f6ca1ac8f89d2dc56d31f200256d9
https://www.bib.irb.hr/1219933
https://www.bib.irb.hr/1219933
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of the Serbian Chemical Society, Vol 87, Iss 7-8, Pp 867-877 (2022)
The influence of different hydroxides, applied to activate carbon black, on the electrochemical properties of activated carbon was investigated. The carbon material was prepared by hydrothermal treatment of sucrose and afterwards thermally activat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/81814396bea94c0db2dcc7dd014ecdfa
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.