Zobrazeno 1 - 10
of 60
pro vyhledávání: '"Koç, Banu"'
Autor:
Özbek, Hatice Neval1 (AUTHOR), Koç, Banu2 (AUTHOR) banukoc@gantep.edu.tr, Koçak Yanık, Derya1 (AUTHOR), Göğüş, Fahrettin1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering. Sep2022, Vol. 45 Issue 9, p1-11. 11p.
Publikováno v:
In Food and Bioproducts Processing September 2018 111:153-164
Publikováno v:
In Spray Drying for the Food Industry 2024:223-241
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Almeida, Eveline Lopes, Ansari, Mohammad Javed, Ansarifar, Elham, Arpagaus, Cordin, Baeghbali, Vahid, Barańska, Alicja, Barbosa, Joana Bastos, Bento de Carvalho, Teresa, Boostani, Sareh, Borges, Soraia V., Botrel, Diego A., Brzezowska, Jessica, Campelo, Pedro H., Cerqueira, Miguel A., de A. Figueiredo, Jayne, Fernandes, Regiane V.B., Gomes, Joana, Goula, Athanasia M., Hedayati, Sara, Homayoonfal, Mina, Hosseini, Hamed, Jafari, Seid Mahdi, Jagdale, Yash D., Jakkamsetty, Chamudeshwari, Janiszewska-Turak, Emilia, Jaskulski, Maciej, Jedlińska, Aleksandra, Kaderides, Kyriakos, Kaymak Ertekin, Figen, Koç, Banu, Koç, Mehmet, Kurek, Marcin A., Leal, Ana Rafaela dos Santos, Lech, Krzysztof, Malekjani, Narjes, Masztalerz, Klaudia, Miao, Song, Michalska-Ciechanowska, Anna, Mourtzinos, Ioannis, Nayik, Gulzar Ahmad, Ogrodowska, Dorota, Oliveira, Mónica, Oliveira, Matheus F.S., Pinto de Rezende, Lourenço, Ramniwas, Seema, Rashidinejad, Ali, Riazi, Mohsen, Samborska, Katarzyna, Šeregelj, Vanja, Solomakou, Nikoletta, Subramanian, Parthasarathi, Szulc, Karolina, Tańska, Małgorzata, Teixeira, Paula, Teles, Aline Soares Cascaes, Tonon, Renata Valeriano, Vulić, Jelena, Wawrzyniak, Paweł, Wiktor, Artur, Wu, Shaozong, Yaghoubi Hamgini, Elham
Publikováno v:
In Spray Drying for the Food Industry 2024:ix-xi
Publikováno v:
GIDA: The Journal of Food. 2018, Vol. 43 Issue 2, p197-210. 14p. 1 Black and White Photograph, 3 Charts, 3 Graphs.
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 2008 85(3):340-349
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Chemistry; 1/11/2022, p1-10, 10p