Zobrazeno 1 - 10
of 77
pro vyhledávání: '"Ko, W. Y."'
Autor:
Ko, W. Y., Albert.
Publikováno v:
Click to view the E-thesis via HKUTO.
Thesis (Ph. D.)--University of Hong Kong, 2006.
Title proper from title frame. Also available in printed format.
Title proper from title frame. Also available in printed format.
Externí odkaz:
http://sunzi.lib.hku.hk/hkuto/record/B37222181
Autor:
Ko, W. Y., Albert., 高永賢.
published_or_final_version
toc
Industrial and Manufacturing Systems Engineering
Master
Master of Philosophy
toc
Industrial and Manufacturing Systems Engineering
Master
Master of Philosophy
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ranciaro, A., Campbell, M. C., Hirbo, J. B., Ko, W. Y., Froment, Alain, Anagnostou, P., Kotze, M. J., Ibrahim, M., Nyambo, T., Omar, S. A., Tishkoff, S. A.
In humans, the ability to digest lactose, the sugar in milk, declines after weaning because of decreasing levels of the enzyme lactasephlorizin hydrolase, encoded by LCT. However, some individuals maintain high enzyme amounts and are able to digest l
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______932::faf1721be6290b325ac2370de239947a
http://www.documentation.ird.fr/hor/fdi:010061949
http://www.documentation.ird.fr/hor/fdi:010061949
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.