Zobrazeno 1 - 10
of 110
pro vyhledávání: '"Ko, Byoung Joon"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jeong, Mi-Jeong1 (AUTHOR) center1097@korea.kr, Ko, Byoung Joon2 (AUTHOR), Kim, Joo Yeol1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Analytical Science & Technology. 7/4/2023, Vol. 14 Issue 1, p1-11. 11p.
Autor:
Ko, Byoung Joon
Photodissociation methods have been explored for structural analysis of peptides and oligosaccharides. Ultraviolet photodissociation (UVPD) was applied to carboxylated derivatized peptides and reducing end derivatized oligosaccharides which offer sel
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/2152/30385
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yoon, Hyun Woung, Jo, Migyeong, Ko, Sanghwan, Kwon, Hyeong Sun, Lim, Chung Su, Ko, Byoung Joon, Lee, Ji Chul, Jung, Sang Taek
Publikováno v:
In Molecular Immunology October 2019 114:62-71
Autor:
Lim, Myung Sin, So, Min Kyung, Lim, Chung Su, Song, Du Hyun, Kim, Jong-Won, Woo, Jurang, Ko, Byoung Joon
Publikováno v:
In Talanta 1 June 2019 198:105-110
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Additional file 1: Fig. S1. The LC-MS chromatograms are shown from non-treated tomato samples with (A) 7 days ripening, (B) 10 days ripening, and (C) 14 days ripening. The LC-MS chromatograms from sound-wave treatment are shown in (D) 7 days ripening
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::258feb2a3d1ab83038887cdcbbec2790
Additional file 2: Fig. S2. The GC-MS chromatograms are shown from non-treated tomato samples with (A) 7 days ripening, (B) 10 days ripening, and (C) 14 days ripening. The GC-MS chromatograms from sound-wave treatment are shown in (D) 7 days ripening
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::b1de4c697ae343c6a08edab5c28b9008