Zobrazeno 1 - 10
of 123
pro vyhledávání: '"Knuthsen P"'
Autor:
Sisse Fagt, Pia Knuthsen, Erling Saxholt, Lone Banke Rasmussen, Anne Dahl Lassen, Kirsten Hansen
Publikováno v:
Food & Nutrition Research, Vol 54, Iss 0, Pp 1-6 (2010)
Background: A high salt (=NaCl) intake is associated with high blood pressure, and knowledge of salt content in food and meals is important, if the salt intake has to be decreased in the general population. Objective: To determine the salt content in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5c4d2573408d4d9dbf201a9621ad604a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Knuthsen, P, Kidmose, U, Justesen, U, Edelenbos, M & Leth, T 2002, Flavonoids and carotenoids in organically grown spinach (Spinacia oleracea L.) genotypes . in Proceedings of COST action 916 : Bioactive compounds in plant foods. Health effects and perspectives for the food industry . European Commission, pp. 169-170, Flavonoids and carotenoids in organically grown spinach (Spinacia oleracea L.) genotypes, 18/12/2010 .
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pure_au_____::cdc1debf353e3a6868de59d232bb6896
https://pure.au.dk/portal/da/publications/flavonoids-and-carotenoids-in-organically-grown-spinach-spinacia-oleracea-l-genotypes(99bfd0d0-d944-11db-8e26-000ea68e967b).html
https://pure.au.dk/portal/da/publications/flavonoids-and-carotenoids-in-organically-grown-spinach-spinacia-oleracea-l-genotypes(99bfd0d0-d944-11db-8e26-000ea68e967b).html
Publikováno v:
Kidmose, U, Knuthsen, P, Edelenbos, M & Justesen, U 2000, Carotenoids and flavonoids in organically grown spinach ( Spinacia oleracea L.) genotypes after deep frozen storage . in Abstract to the European Neodiet Conference on Nutritional Enhancement of plant food . pp. 51, 18/12/2010 .
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pure_au_____::2ba6a253ec1a8f4e42208150e7292e4c
https://pure.au.dk/portal/da/publications/carotenoids-and-flavonoids-in-organically-grown-spinach-spinacia-oleracea-l-genotypes-after-deep-frozen-storage(5893d9b0-dde7-11db-8e26-000ea68e967b).html
https://pure.au.dk/portal/da/publications/carotenoids-and-flavonoids-in-organically-grown-spinach-spinacia-oleracea-l-genotypes-after-deep-frozen-storage(5893d9b0-dde7-11db-8e26-000ea68e967b).html
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.