Zobrazeno 1 - 10
of 335
pro vyhledávání: '"Knudsen, Knud Erik Bach"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nielsen, Ditte Søvsø Gundelund, Jensen, Bent Borg, Theil, Peter Kappel, Nielsen, Tina Skau, Knudsen, Knud Erik Bach, Purup, Stig
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods January 2018 40:9-17
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Knudsen, K E B, Lærke, H N & Jørgensen, H 2023, Carbohydrates and Carbohydrate Utilization in Swine . in L I Chiba (ed.), Sustainable Swine Nutrition . 2 edn, Wiley, Hoboken, pp. 151-187 . https://doi.org/10.1002/9781119583998.ch6
Knudsen, K E B, Lærke, H N & Jørgensen, H 2013, Carbohydrates and Carbohydrate Utilization in Swine . in L I Chiba (ed.), Sustainable Swine Nutrition . 1 edn, Wiley-Blackwell, pp. 109-137 .
Knudsen, K E B, Lærke, H N & Jørgensen, H 2013, Carbohydrates and Carbohydrate Utilization in Swine . in L I Chiba (ed.), Sustainable Swine Nutrition . 1 edn, Wiley-Blackwell, pp. 109-137 .
Dietary carbohydrate are classified according to their degree of polymerization into sugars, oligosaccharides, and polysaccharides, the latter consisting of starches with different degrees of resistant to complete digestion and of nonstarch polysacch
Autor:
Kieffer, Dorothy A, Piccolo, Brian D, Marco, Maria L, Kim, Eun Bae, Goodson, Michael L, Keenan, Michael J, Dunn, Tamara N, Knudsen, Knud Erik Bach, Martin, Roy J *, Adams, Sean H *
Publikováno v:
In The Journal of Nutrition December 2016 146(12):2476-2490
Autor:
Kieffer, Dorothy A, Piccolo, Brian D, Marco, Maria L, Kim, Eun Bae, Goodson, Michael L, Keenan, Michael J, Dunn, Tamara N, Knudsen, Knud Erik Bach, Adams, Sean H *, Martin, Roy J *
Publikováno v:
In The Journal of Nutrition December 2016 146(12):2445-2460
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Smart Animal Production ISBN: 9783031225833
Knudsen, K E B, Noel, S J & Jørgensen, H 2023, Assessment of the Nutritive Value of Individual Feeds and Diets by Novel Technologies . in I Kyriazakis (ed.), Smart Livestock Nutrition . Springer, Cham, Smart Animal Production, pp. 71-101 . https://doi.org/10.1007/978-3-031-22584-0_4
Knudsen, K E B, Noel, S J & Jørgensen, H 2023, Assessment of the Nutritive Value of Individual Feeds and Diets by Novel Technologies . in I Kyriazakis (ed.), Smart Livestock Nutrition . Springer, Cham, Smart Animal Production, pp. 71-101 . https://doi.org/10.1007/978-3-031-22584-0_4
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::d8a151695ff597e1c57451d367e7beab
https://doi.org/10.1007/978-3-031-22584-0_4
https://doi.org/10.1007/978-3-031-22584-0_4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.