Zobrazeno 1 - 10
of 61
pro vyhledávání: '"Knudsen, J.C."'
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science May 2014 97(5):2969-2973
Effect of cream cooling rate and water content on butter microstructure during four weeks of storage
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids January 2014 34:169-176
Publikováno v:
In International Dairy Journal 2002 12(10):791-803
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rubiales, Diego, Cubero, J.I., Torres, A.M., Duc, Gérard, Link, W., Stoddart, F., Muel, F., Arese, P., Sass, O., Solis, I., Knudsen, J.C., Winkler, J., Hybl, M., Kalev, S.
Publikováno v:
GLIP 2nd Annual Meeting
GLIP 2nd Annual Meeting, Feb 2006, Cordoue, Spain. 1p
GLIP 2nd Annual Meeting, Feb 2006, Cordoue, Spain. 1p
International audience
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::f4a1c3a5a030263d47bde838f3efffd6
https://hal.inrae.fr/hal-02821830
https://hal.inrae.fr/hal-02821830
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Jensen, B, Jørnsgård, B & Knudsen, J C 2004, Sædskiftesygdomme i lupin, ærter og hestebønne . i Planteproduktion 2004 : Månedsmagasinet MARK, januar 2004 . s. 61, Danske Plantekongres, Herning, Danmark, 13/01/2004 .
EU’s generelle ønske om mindre import af sojaprotein og kravet om 100% økologisk fodring vil nødvendiggøre, at andelen af frøbælgplanter i sædskiftet øges. Frøbælgplanter som ært, hestebønne og lupin er oplagte afgrøder, blandt andet p
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::7e7dc29e04251da173cfe827dbc59e7d
http://orgprints.org/3531/
http://orgprints.org/3531/
Sædskiftesygdomme i frøbælgplanter holdes traditionelt nede med flere dyrkningsfrie år mellem samme art. I FØJO-projektet GRAINLEG, der er et samarbejde mellem DJF Flakkebjerg, KVL og Toft Planteforædling, arbejder vi med at forbedre resistense
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______245::b93b308ea40e12673f922d69dcf72f22
http://orgprints.org/2438/
http://orgprints.org/2438/
Autor:
Georg Jensen, M.1 mmgj@life.ku.dk, Knudsen, J.C.2, Viereck, N.2, Kristensen, M.1, Astrup, A.1
Publikováno v:
Food Chemistry. May2012, Vol. 132 Issue 2, p823-829. 7p.
Publikováno v:
In Brain Behavior and Immunity September 2012 26 Supplement 1:S36-S36