Zobrazeno 1 - 10
of 379
pro vyhledávání: '"Knowledge evolution"'
An integrated approach for knowledge extraction and analysis in collaborative knowledge construction
Autor:
Ning Zhang, Fan Ouyang
Publikováno v:
International Journal of Educational Technology in Higher Education, Vol 20, Iss 1, Pp 1-22 (2023)
Abstract Collaborative knowledge construction (CKC) involved students’ sharing of information, improvement of ideas, and construction of collective knowledge. In this process, knowledge extraction and analysis can provide valuable insights into stu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4845449d15b2492981f1007a379710a9
Autor:
Solana Tabeni, M. Florencia Miguel, Diego P. Vázquez, S. Yasmin Bobadilla, Andrea P. Tarquino-Carbonell, Vanina Egea, Agustina A. Ojeda
Publikováno v:
Ecología Austral, Vol 34, Iss 1 (2024)
Dryland ecosystems are among the most widespread biomes on Earth and sustain nearly 40% of the global human population. Knowledge on drylands throughout the world has come from diverse disciplinary fields including natural and social sciences. The us
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a316172b07554035b576e2fc332d285b
Publikováno v:
Facilities, 2022, Vol. 41, Issue 1/2, pp. 65-80.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/F-02-2022-0026
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Bio-based and Applied Economics, Vol 10, Iss 1 (2021)
The present study investigated Italian consumers’ awareness, perception, knowledge of European Union (EU) quality certifications: Protected Designation of Origin (PDO), Protected Geographical Indication (PGI), Traditional Specialty Guaranteed (TSG)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4f6ded348b99482bb34e6820d9039c7c
Autor:
Zhang Lingzhi, Xue Jingxin
Publikováno v:
Zhishi guanli luntan, Vol 4, Iss 1, Pp 2-9 (2019)
[Purpose/significance] The lack of entrepreneurial ability of college students is an important factor restricting their entrepreneurship. From the Perspective of knowledge evolution, this paper analyzes the reasons for the lack of creativity in entre
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0b30eaef40df4f13b3e788abc872d047