Zobrazeno 1 - 10
of 174
pro vyhledávání: '"Knauer, W."'
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science July 2023 106(7):4932-4948
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Godden, S.M., Royster, E., Knauer, W., Sorg, J., Lopez-Benavides, M., Schukken, Y., Leibowitz, S., French, E.A.
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science May 2016 99(5):3675-3687
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Godden, S. M., Knauer, W. A., Gapniski, C., Yorek, K., Hullinsky, R., Leslie, K., McGuirk, S., Coetzee, H.
Pain management in newborn calves after dystocia and assisted calving is still not addressed by most producers or veterinarians. The calf VIGOR scoring system, developed at the University of Guelph, was designed to be applied within minutes after bir
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::b8bb9ec68fe6b2f612e9bd53c4ffa597
Dystocia is a significant issue in Holstein cattle. Injury, pain, inflammation, acidosis, and low overall vitality are common effects seen in calves that survive. In humans, a standard vigor scoring system has been used for over 60 years. This score
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::08c44f4ee786c1f19f995bda20b3a3c2
Autor:
Knauer, W. A., Godden, S. M.
Group housing of dairy calves offers several advantages for dairy producers, yet calves housed in these systems have an increased risk of disease and it can be more challenging to detect a sick calf in a group. Fever is a widely used indicator of inf
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::1f60767d49af1d70c2997577e3293c2a
While the level of milk intake from birth to weaning is positively associated with pre-weaning health, growth, and improved milk production in the adult dairy cow, producers are still reluctant to offer large volumes of milk during the first week or
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::606676d3b126ac9dccfe66cca8db4372
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.