Zobrazeno 1 - 10
of 59
pro vyhledávání: '"Knapowski Tomasz"'
Autor:
Knapowski Tomasz, Kozera Wojciech, Wszelaczyńska Elżbieta, Pobereżny Jarosław, Cieślewicz Joanna, Chmielewski Jarosław
Publikováno v:
Environmental Protection and Natural Resources, Vol 28, Iss 3, Pp 26-31 (2017)
The aim of the study was to determine the effect of application of small amounts of nitrogen to the soil together with foliar application of micronutrients on the content of copper, manganese and zinc in the grain of spelt (Triticum aestivum ssp. spe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/573fac934d8d49e7b8de76a4bdee43d2
Autor:
Wszelaczyńska Elżbieta, Pobereżny Jarosław, Gościnna Katarzyna, Chmielewski Jarosław, Knapowski Tomasz, Kozera Wojciech, Majcherczak Edward
Publikováno v:
Environmental Protection and Natural Resources, Vol 28, Iss 2, Pp 7-11 (2017)
The aim of the research was to define changes in the content of NO3¯ determined by the environment and processing in products from five cultivars of carrot, orange in colour. Besides this, in the research, the human intake of toxic compounds found i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cbcf83c84fd3400ca1ade3456132700b
Autor:
Pobereżny Jarosław, Wszelaczyńska Elżbieta, Chmielewski Jarosław, Gorczyca Damian, Kozera Wojciech, Knapowski Tomasz
Publikováno v:
Environmental Protection and Natural Resources, Vol 27, Iss 3, Pp 14-18 (2016)
The factors that affect the value of parsley for consumption include its taste, flavour and dietary utility (vitamins C and E, β-carotene, potassium, calcium, phosphorus and iron, raw fibre, proteins) as well as the content of hazardous substances,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/38493b23d508474390b434a4e7ac4574
Autor:
Knapowski Tomasz, Kozera Wojciech, Chmielewski Jarosław, Gorczyca Damian, Wszelaczyńska Elżbieta, Pobereżny Jarosław
Publikováno v:
Environmental Protection and Natural Resources, Vol 27, Iss 3, Pp 8-13 (2016)
In Poland, in recent years, there has been a great interest in growing spelt wheat. This is dictated not only by an increasing demand for food with higher healthy properties and unique taste, but also by a possibility of attracting farmers’ attenti
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c772911fe7c941a596cb5b70626e1e7d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Knapowski, Tomasz1 knap@utp.edu.pl, Barczak, Bożena1, Kozera, Wojciech1, Wszelaczyńska, Elżbieta2, Pobereżny, Jarosław2
Publikováno v:
Current Science (00113891). 3/25/2019, Vol. 116 Issue 6, p1009-1015. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.