Zobrazeno 1 - 10
of 1 006
pro vyhledávání: '"Kmieciak, A."'
Autor:
Kmieciak, Roman
Publikováno v:
Journal of Intellectual Capital, 2024, Vol. 25, Issue 5/6, pp. 1042-1061.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/JIC-04-2024-0127
Autor:
Kmieciak, Roman
Publikováno v:
Journal of Knowledge Management, 2024, Vol. 28, Issue 6, pp. 1566-1587.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/JKM-05-2023-0420
Publikováno v:
PLoS ONE, Vol 19, Iss 6, p e0305861 (2024)
Male infertility is a pressing global issue, prompting the need for biomarkers correlating with seminal parameters for diagnosis. Our study investigated 10 biochemical and energetic parameters in the seminal plasma and blood sera of fertile (25 subje
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2f84c0814b734882a8b50510ac794bc7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jastrzębska, Aneta, Kmieciak, Anna, Brzuzy, Kamil, Gralak, Zuzanna, Krzemiński, Marek P., Szłyk, Edward
Publikováno v:
In Food Control December 2023 154
Autor:
Kmieciak, Anna1 (AUTHOR) akmieciak@umk.pl, Krzemiński, Marek P.1 (AUTHOR) anastasiagodiy@gmail.com, Hodii, Anastasiia1 (AUTHOR), Gorczyca, Damian2,3 (AUTHOR) damian.gorczyca@lazarski.pl, Jastrzębska, Aneta1 (AUTHOR) akmieciak@umk.pl
Publikováno v:
Materials (1996-1944). Jan2024, Vol. 17 Issue 2, p520. 13p.
Autor:
Kmieciak, Roman
Publikováno v:
Journal of Knowledge Management, 2022, Vol. 26, Issue 11, pp. 461-485.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/JKM-10-2021-0782
Autor:
Aneta Jastrzębska, Anna Kmieciak, Zuzanna Gralak, Kamil Brzuzy, Jacek Nowaczyk, Marcin Cichosz, Marek P. Krzemiński, Edward Szłyk
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 7, p 985 (2024)
A new chitosan-based protective film containing rosemarinic acid (0.282% w/w) has been elaborated. The film was formed from a water–oil emulsion system and applied to poultry meat samples using a dip-coating technique. Various physicochemical param
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3423a1a599324cd8b876c851544b3527
Autor:
Kmieciak, Roman
Publikováno v:
Baltic Journal of Management, 2021, Vol. 17, Issue 3, pp. 375-391.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BJM-03-2021-0085