Zobrazeno 1 - 10
of 139
pro vyhledávání: '"Klupsaite D"'
Autor:
Bartkiene, E., Bartkevics, V., Santini, A., Lele, V., Starkute, V., Zokaityte, E., Klupsaite, D., Zavistanaviciute, P., Tolpeznikaite, E., Mockus, E., Mozuriene, E., Ruibys, R., Cernauskas, D., Ozogul, F., Guiné, Raquel P. F., Domig, K. J., Rocha, J. M.
Sourdough is a complex ecosystem, where lactic acid bacteria (LAB) and yeasts are dominant organisms. LAB isolated from sourdough can be employed as a biotechnological starters to improve the safety and functionality of food and feed, to provide adde
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2017::41049ecf919200e2effa86c2e3dad124
https://hdl.handle.net/10400.19/7779
https://hdl.handle.net/10400.19/7779
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zokaityte, E, Siriakovaite, K, Starkute, V, Zavistanaviciute, P, Lele, V, Mozuriene, E, Klupsaite, D, Viskelis, P, Ruibys, R, Guiné, Raquel, Barkiene, E.
The zero-waste economy has many challenges, of which the most important is the need for attractive technologies for the effective recycling of by-products. One of challenges in dairy industry is to effectively use large quantities of dairy by-product
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2017::d8388a8669d785eb5ae530f361b18b7b
https://hdl.handle.net/10400.19/7261
https://hdl.handle.net/10400.19/7261
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Buckiuniene, V., Klupsaite, D., Zavistanaviciute, P., Starkute, V., Lele, V., Klementaviciute, J., Sidlauskiene, S., Bartkiene, E.
Publikováno v:
In Animal - Science Proceedings March 2023 14(1):62-62
Publikováno v:
In Animal - Science Proceedings March 2023 14(1):63-63