Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Kluga R"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Labsvards KD; Department of Chemistry, University of Latvia, Jelgavas Street 1, LV-1004 Riga, Latvia.; Institute of Food Safety, Animal Health and Environment 'BIOR', Lejupes Street 3, LV-1076 Riga, Latvia., Rudovica V; Department of Chemistry, University of Latvia, Jelgavas Street 1, LV-1004 Riga, Latvia., Kluga R; Department of Chemistry, University of Latvia, Jelgavas Street 1, LV-1004 Riga, Latvia., Rusko J; Department of Chemistry, University of Latvia, Jelgavas Street 1, LV-1004 Riga, Latvia.; Institute of Food Safety, Animal Health and Environment 'BIOR', Lejupes Street 3, LV-1076 Riga, Latvia., Busa L; Department of Chemistry, University of Latvia, Jelgavas Street 1, LV-1004 Riga, Latvia., Bertins M; Department of Chemistry, University of Latvia, Jelgavas Street 1, LV-1004 Riga, Latvia., Eglite I; Latvian Beekeeping Association, Rigas Street 22, LV-3004 Jelgava, Latvia., Naumenko J; Department of Chemistry, University of Latvia, Jelgavas Street 1, LV-1004 Riga, Latvia., Salajeva M; Department of Chemistry, University of Latvia, Jelgavas Street 1, LV-1004 Riga, Latvia., Viksna A; Department of Chemistry, University of Latvia, Jelgavas Street 1, LV-1004 Riga, Latvia.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2021 Dec 24; Vol. 11 (1). Date of Electronic Publication: 2021 Dec 24.