Zobrazeno 1 - 10
of 25
pro vyhledávání: '"Klug, Tâmmila Venzke"'
Autor:
Klug, Tammila Venzke
Publikováno v:
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações da UFRGSUniversidade Federal do Rio Grande do SulUFRGS.
A sanitização com hipoclorito de sódio é recomendada para espécies hortícolas, porém há uma preocupação sobre uma possível formação a partir deste sanitizante de trihalometanos e ácidos haloacéticos, reconhecidos como compostos cancer
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/10183/183447
Autor:
da Silva Pens, Cristian Jean, Klug, Tâmmila Venzke, Stoll, Liana, Izidoro, Felipe, Flores, Simone Hickmann, de Oliveira Rios, Alessandro
Publikováno v:
In Food Packaging and Shelf Life January 2024 41
Autor:
Artés–Hernández, Francisco, Miranda-Molina, Francisco Daniel, Klug, Tâmmila Venzke, Martínez–Hernández, Ginés Benito
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis July 2022 110
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Collado, Elena, Klug, Tâmmila Venzke, Artés-Hernández, Francisco, Aguayo, Encarna, Artés, Francisco, Fernández, Juan A., Gómez, Perla A.
Publikováno v:
Food & Bioprocess Technology; Feb2019, Vol. 12 Issue 2, p338-346, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Klug, Tâmmila Venzke, Martínez-Hernández, Ginés Benito, Collado, Elena, Artés, Francisco, Artés-Hernández, Francisco
Publikováno v:
Food & Bioprocess Technology; Aug2018, Vol. 11 Issue 8, p1464-1477, 14p