Zobrazeno 1 - 10
of 28
pro vyhledávání: '"Klotz Ceberio, Bernadette"'
Autor:
Orrego, David, Olivares-Tenorio, Mary-Luz, Hoyos, Laura V., Alvarez-Vasco, Carlos, Klotz-Ceberio, Bernadette, Caicedo, Nelson
Publikováno v:
In LWT 1 September 2024 207
Autor:
Herrera-Ardila, Yenny Mayerly, Orrego, David, Bejarano-López, Andrés Felipe, Klotz-Ceberio, Bernadette
Publikováno v:
Dyna; sep2023, Vol. 90 Issue 228, p127-132, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
LUZ OLIVARES-TENORIO, MARY1, KLOTZ-CEBERIO, BERNADETTE2 bernadette.klotz@alpina.com
Publikováno v:
Biotecnología en el Sector Agropecuario y Agroindustrial. 2020, Vol. 18 Issue 2, p15-25. 11p.
Autor:
Olivares‐Tenorio, Mary‐Luz, Orrego, David, Klotz‐Ceberio, Bernadette‐Francisca, Palanca, Carles, Tortajada‐Serra, Marta
Publikováno v:
JSFA Reports; Dec2022, Vol. 2 Issue 12, p578-590, 13p
Publikováno v:
Biotecnología en el Sector Agropecuario y Agroindustrial, Volume: 18, Issue: 2, Pages: 15-25, Published: DEC 2020
Biotechnology in the Agricultural and Agroindustrial Sector; Vol. 18 No. 2 (2020): July to December; 15-25
Biotecnología en el Sector Agropecuario y Agroindustrial; Vol. 18 Núm. 2 (2020): Julio a Diciembre; 15-25
Biotechnology in the Agricultural and Agroindustrial Sector; Vol. 18 No. 2 (2020): July to December; 15-25
Biotecnología en el Sector Agropecuario y Agroindustrial; Vol. 18 Núm. 2 (2020): Julio a Diciembre; 15-25
To guarantee the food safety and shelf life of many processed food products, the food industry has made use of artificial preservatives that are each time more questioned and replaced by natural alternatives such as bioprotective cultures. Lactic aci
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::e0f6f4204efdb23602f1ac26b789679c
http://www.scielo.org.co/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1692-35612020000200015&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.org.co/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1692-35612020000200015&lng=en&tlng=en
Autor:
Mayerly Herrera-Ardila, Yenny, Orrego, David, Felipe Bejarano-López, Andrés, Klotz-Ceberio, Bernadette
Publikováno v:
Dyna; 7/15/2022, Vol. 89 Issue 223, p127-132, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Serna-Jiménez, Johanna Andrea, Uribe-Bohórquez, María Angélica, Rodríguez-Bernal, Jenny Marcela, Klotz-Ceberio, Bernadette, Quintanilla-Carvajal, María Ximena
Publikováno v:
International Journal of Food Engineering; Nov2020, Vol. 16 Issue 11, p1-8, 8p
Autor:
Marcela Rodríguez-Bernal, Jenny, Mayerly Herrera-Ardila, Yenny, Luz Olivares-Tenorio, Mary, Felipe Leyva-Reyes, Manuel, Francisca Klotz-Ceberio, Bernadette
Publikováno v:
Dyna; 2020, Vol. 87 Issue 215, p118-125, 8p