Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"Klimczak, Krystian"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology, Vol 26, Iss 1, Pp 1-18 (2022)
Besides providing bitterness to beer, hops also impart a whole range of aromas, such as herbal, spice, floral, citrus, fruity and pine to this beverage. Although hops are usually added in relatively small amounts, they have a significant impact on th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/453905bdb67a4150b7537a0d2b5a8485
Autor:
Klimczak, Krystian1 (AUTHOR), Cioch-Skoneczny, Monika1 (AUTHOR), Duda-Chodak, Aleksandra1 (AUTHOR) aleksandra.duda-chodak@urk.edu.pl
Publikováno v:
Molecules. Sep2023, Vol. 28 Issue 18, p6648. 32p.
Publikováno v:
Applied Sciences (2076-3417); Aug2024, Vol. 14 Issue 15, p6755, 18p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cioch-Skoneczny Monika, Klimczak Krystian, Satora Paweł, Skoneczny Szymon, Zdaniewicz Marek, Pater Aneta
Publikováno v:
Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology, Vol 24, Iss 2, Pp 223-246 (2020)
The objective of this paper was to test the potential of selected non-Saccharomyces strains for beer production, by using Saccharomyces cerevisiae as a control sample. For some of variants brewing enzymes were added to wort to increase the content of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/df2e71b7b5f941cc8469b74127d2fba1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cioch-Skoneczny, Monika, Bajerski, Mateusz, Klimczak, Krystian, Satora, Paweł, Skoneczny, Szymon
Publikováno v:
European Food Research & Technology; Jan2023, Vol. 249 Issue 1, p183-197, 15p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.