Zobrazeno 1 - 10
of 1 557
pro vyhledávání: '"Klempt M"'
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science May 2017 100(5):3396-3403
Autor:
Habermann D; Department of Microbiology and Biotechnology, Max Rubner-Institut, Federal Research Institute for Nutrition and Food, Hermann-Weigmann-Straße 1, 24103 Kiel, Germany., Franz CMAP; Department of Microbiology and Biotechnology, Max Rubner-Institut, Federal Research Institute for Nutrition and Food, Hermann-Weigmann-Straße 1, 24103 Kiel, Germany., Klempt M; Department of Microbiology and Biotechnology, Max Rubner-Institut, Federal Research Institute for Nutrition and Food, Hermann-Weigmann-Straße 1, 24103 Kiel, Germany.
Publikováno v:
Genes [Genes (Basel)] 2024 May 24; Vol. 15 (6). Date of Electronic Publication: 2024 May 24.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Habermann D; Department of Microbiology and Biotechnology, Max Rubner-Institut, Federal Research Institute for Nutrition and Food, Hermann-Weigmann-Straße 1, 24103 Kiel, Germany., Klempt M; Department of Microbiology and Biotechnology, Max Rubner-Institut, Federal Research Institute for Nutrition and Food, Hermann-Weigmann-Straße 1, 24103 Kiel, Germany., Franz CMAP; Department of Microbiology and Biotechnology, Max Rubner-Institut, Federal Research Institute for Nutrition and Food, Hermann-Weigmann-Straße 1, 24103 Kiel, Germany.
Publikováno v:
Genes [Genes (Basel)] 2023 Jun 21; Vol. 14 (7). Date of Electronic Publication: 2023 Jun 21.
Autor:
Jensen-Kroll J; Institute of Human Nutrition and Food Science, Division of Food Technology, Kiel University, Kiel, Germany., Demetrowitsch T; Institute of Human Nutrition and Food Science, Division of Food Technology, Kiel University, Kiel, Germany., Clawin-Rädecker I; Federal Research Institute of Nutrition and Food, Department of Safety and Quality of Milk and Fish Products, Max Rubner-Institute, Kiel, Germany., Klempt M; Federal Research Institute of Nutrition and Food, Department of Microbiology and Biotechnology, Max Rubner-Institute, Kiel, Germany., Waschina S; Institute of Human Nutrition and Food Science, Division of Nutriinformatics, Kiel University, Kiel, Germany., Schwarz K; Institute of Human Nutrition and Food Science, Division of Food Technology, Kiel University, Kiel, Germany.
Publikováno v:
Frontiers in molecular biosciences [Front Mol Biosci] 2022 Oct 24; Vol. 9, pp. 968643. Date of Electronic Publication: 2022 Oct 24 (Print Publication: 2022).
Autor:
Li, B., Habermann, D., Kliche, T., Klempt, M., Wutkowski, A., Clawin-Rädecker, I., Koberg, S., Brinks, E., Koudelka, T., Tholey, A., Bockelmann, W., Franz, C. M. A. P., Heller, K. J.
Publikováno v:
Applied Microbiology & Biotechnology; Mar2019, Vol. 103 Issue 6, p2731-2743, 13p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kliche, T., Li, B., Bockelmann, W., Habermann, D., Klempt, M., Vrese, M., Wutkowski, A., Clawin-Raedecker, I., Heller, K.
Publikováno v:
Applied Microbiology & Biotechnology; Oct2017, Vol. 101 Issue 20, p7621-7633, 13p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Chen, Jin-Ming1 (AUTHOR) jmchenghust@163.com, He, Jun1 (AUTHOR), Qiu, Jian-Ming1 (AUTHOR), Yang, Guan-Gen1 (AUTHOR), Wang, Dong1 (AUTHOR), Shen, Zhong1 (AUTHOR) shenzhong114@sina.com
Publikováno v:
BMC Gastroenterology. 9/11/2024, Vol. 24 Issue 1, p1-14. 14p.