Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"Kleinubing, N R"'
1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Vyhledávací nástroje:
Upřesnit hledání
- 2 campylobacter
- 2 campylobacter jejuni
- 2 food microbiology
- 2 food safety
- 2 genetic diversity
- 2 poultry meat
- 2 poultry products
- 2 pulsed-field gel electrophoresis
- 1 antimicrobial resistance
- 1 biofilm
- 1 campylobacter coli
- 1 campylobacter infections
- 1 chicken carcasses
- 1 consumption
- 1 contamination
- 1 e. coli o157:h7
- 1 enrichment
- 1 escherichia coli o157
- 1 field gel-electrophoresis
- 1 food
- 1 gastroenteritis
- 1 gel electrophoresis
- 1 genetic variation
- 1 molecular characterization
- 1 prevalence
- 1 ready-to-eat
- 1 seafood
- 1 spp.
- 1 stec
- 1 sushi