Zobrazeno 1 - 10
of 20
pro vyhledávání: '"Klaassens, E.S."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Klaassens, E.S.
Following birth, the human gastrointestinal tract is rapidly colonized by microorganisms that profoundly impact the physiology and health of the host by contributing to host nutrition and natural defense, amongst other activities. In the large intest
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::b3d2f51fb9a151b1702dee021c2f2fd6
https://research.wur.nl/en/publications/exploring-the-functionality-of-intestinal-bifidobacteria-a-post-g
https://research.wur.nl/en/publications/exploring-the-functionality-of-intestinal-bifidobacteria-a-post-g
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
te Biesebeke, R., Boesten, R.J., Klaassens, E.S., Booijink, C.C.G.M., de Vries, M.C., Derrien, M.M.N., Cohen, D.P.A., Schuren, F., Vaughan, E.E., Kleerebezem, M., de Vos, W.M.
Publikováno v:
Microbes and Environments, 19(4), 276-280
Microbes and Environments 19 (2004) 4
Microbes and Environments 19 (2004) 4
The gastrointestinal (GI) tract is the primary site of food intake, perception and conversion. It represents one of the most important metabolic organs of the body and is colonised by a myriad of microbes that contribute to nutrient processing, affec
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::c6939e7cdb3861dcaabe40f330d378b1
https://research.wur.nl/en/publications/microbial-functionality-in-the-human-gastro-intestinal-tract
https://research.wur.nl/en/publications/microbial-functionality-in-the-human-gastro-intestinal-tract
Publikováno v:
In Functional dairy products Edition: Second Edition. 2007:303-337
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.