Zobrazeno 1 - 10
of 527
pro vyhledávání: '"Klöti A"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
A. Waskow, D. Butscher, G. Oberbossel, D. Klöti, P. Rudolf von Rohr, A. Büttner-Mainik, D. Drissner, M. Schuppler
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 11, Iss 1, Pp 1-13 (2021)
Abstract Sprouts are germinated seeds that are often consumed due to their high nutritional content and health benefits. However, the conditions for germination strongly support the proliferation of present bacteria, including foodborne pathogens. Si
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5bc51a0d8e4d4783a13865743b9ca6d3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Landscape and Urban Planning February 2018 170:69-78
Publikováno v:
Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America, 2002 Aug 01. 99(16), 10881-10886.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3059485
Publikováno v:
Urban Planning, Vol 1, Iss 1, Pp 5-19 (2016)
In the context of urban densification and central urban areas’ lack of open spaces, new forms of small-scale urban gardening practices have emerged. These gardening practices respond to urban pressures and open new modes of green space governance,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6e4a5640f5ec4ca29d8c783bf23850f6
Autor:
Alexandra Waskow, Julian Betschart, Denis Butscher, Gina Oberbossel, Denise Klöti, Annette Büttner-Mainik, Jozef Adamcik, Philipp Rudolf von Rohr, Markus Schuppler
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 9 (2018)
The consumption of fresh fruit and vegetable products has strongly increased during the past few decades. However, inherent to all minimally processed products is the short shelf life, and the risk of foodborne diseases, which have been increasingly
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d1d8bc9bee56466ab083aa5bcb7ec3dc
Engineering the Provitamin A (β-Carotene) Biosynthetic Pathway into (Carotenoid-Free) Rice Endosperm
Autor:
Ye, Xudong, Al-Babili, Salim, Klöti, Andreas, Zhang, Jing, Lucca, Paola, Beyer, Peter, Potrykus, Ingo
Publikováno v:
Science, 2000 Jan . 287(5451), 303-305.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3074490
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Klöti, Ulrich, Widmer, Thomas
Publikováno v:
Verwaltung und Management, 1996 Jan 01. 2(3), 135-137.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/24234726