Zobrazeno 1 - 10
of 3 253
pro vyhledávání: '"Kjeldahl analysis"'
Autor:
Vinklárková, Bára1 (AUTHOR), Chromý, Vratislav1 (AUTHOR) vrch@chemi.muni.cz, Šprongl, Luděk2,3 (AUTHOR), Bittová, Miroslava1 (AUTHOR), Rikanová, Milena4 (AUTHOR), Ohnútková, Ivana4 (AUTHOR), Žaludová, Lenka1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Critical Reviews in Analytical Chemistry. Apr2015, Vol. 45 Issue 2, p112-118. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Luděk Šprongl, Lenka Žaludová, Ivana Ohnútková, Milena Rikanová, Miroslava Bittová, Vratislav Chromý, Bára Vinklárková
Publikováno v:
Critical Reviews in Analytical Chemistry. 45:112-118
To select a Kjeldahl procedure suitable for the determination of total protein in reference materials used in laboratory medicine, we reviewed in our previous article Kjeldahl methods adopted by clinical chemistry and found an indirect two-step analy
Autor:
Gregorio Cruz Villalon
Publikováno v:
Gregorio Cruz Villalon
The use of boric acid in the Kjeldahl determination of nitrogen is a variant of the original method widely applied in many laboratories all over the world. Its use is recommended by control organizations such as ISO, IDF, and EPA because it yields re
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of AOAC INTERNATIONAL. 74:281-288
Currently, the reference procedure for determination of the "protein" content of milk is based on measurement of the total nitrogen content of milk by the Kjeldahl method (AOAC method, 920.105). About 6% of the total nitrogen content of milk Is nonpr