Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Kizungu Roger V."'
Autor:
Ndjadi Serge S., Ahoton Léonard E., Kizungu Roger V., Saidou Aliou, Mugumaarhahama Yannick, Mushagalusa Arsène C., Safina Francine B., Mushagalusa Gustave N.
Publikováno v:
Cahiers Agricultures, Vol 30, p 15 (2021)
Le maraîchage est actuellement un secteur où certaines pratiques d’agriculture moderne comme la culture pure et l’utilisation des produits de synthèse se développent, mais sont de plus en plus questionnées. L’évaluation de la durabilité
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cff1b59868994bcc8fa76be9542260ca
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Amisi AK; Fermentation and Distillation Laboratory, Department of Chemistry and Agricultural Industries, Faculty of Agricultural Sciences and Environment, University of Kinshasa, PO Box. 14071, Kinshasa 1, Democratic Republic of Congo. arthur.amisi@unikin.ac.cd.; Research-Innovations Laboratory in Agri-Food Industries (LRIIAA), Bandundu-ville, Democratic Republic of Congo. arthur.amisi@unikin.ac.cd., Chimanuka EA; Fermentation and Distillation Laboratory, Department of Chemistry and Agricultural Industries, Faculty of Agricultural Sciences and Environment, University of Kinshasa, PO Box. 14071, Kinshasa 1, Democratic Republic of Congo., Kasereka GL; Fermentation and Distillation Laboratory, Department of Chemistry and Agricultural Industries, Faculty of Agricultural Sciences and Environment, University of Kinshasa, PO Box. 14071, Kinshasa 1, Democratic Republic of Congo., Kizungu RV; Fermentation and Distillation Laboratory, Department of Chemistry and Agricultural Industries, Faculty of Agricultural Sciences and Environment, University of Kinshasa, PO Box. 14071, Kinshasa 1, Democratic Republic of Congo.; National Institute for Agronomic Study and Research (INERA), Kinshasa, Democratic Republic of Congo., Bwanganga JT; Fermentation and Distillation Laboratory, Department of Chemistry and Agricultural Industries, Faculty of Agricultural Sciences and Environment, University of Kinshasa, PO Box. 14071, Kinshasa 1, Democratic Republic of Congo.; Research-Innovations Laboratory in Agri-Food Industries (LRIIAA), Bandundu-ville, Democratic Republic of Congo.
Publikováno v:
Applied biochemistry and biotechnology [Appl Biochem Biotechnol] 2024 Sep 18. Date of Electronic Publication: 2024 Sep 18.