Zobrazeno 1 - 10
of 169
pro vyhledávání: '"Kitts, D"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Blando F. (a), Albano C. (a), Yazheng L. (b), Nicoletti I. (c), Corradini D. (c), Tommasi N. (a), Gerardi C. (a), Mita G. (a), Kitts D. D. (b)
Publikováno v:
Journal of the science of food and agriculture (Online) 96 (2015): 2641–2649. doi:10.1002/jsfa.7381
info:cnr-pdr/source/autori:Blando F. (a); Albano C. (a); Yazheng L. (b); Nicoletti I. (c); Corradini D. (c); Tommasi N. (a); Gerardi C. (a); Mita G. (a); Kitts D. D. (b)/titolo:Polyphenolic composition and antioxidant activity of the underutilized Prunus mahaleb L. fruit/doi:10.1002%2Fjsfa.7381/rivista:Journal of the science of food and agriculture (Online)/anno:2015/pagina_da:2641/pagina_a:2649/intervallo_pagine:2641–2649/volume:96
info:cnr-pdr/source/autori:Blando F. (a); Albano C. (a); Yazheng L. (b); Nicoletti I. (c); Corradini D. (c); Tommasi N. (a); Gerardi C. (a); Mita G. (a); Kitts D. D. (b)/titolo:Polyphenolic composition and antioxidant activity of the underutilized Prunus mahaleb L. fruit/doi:10.1002%2Fjsfa.7381/rivista:Journal of the science of food and agriculture (Online)/anno:2015/pagina_da:2641/pagina_a:2649/intervallo_pagine:2641–2649/volume:96
BACKGROUND: The identification of novel plant-based functional foods or nutraceutical ingredients that possess bioactive properties with antioxidant function has recently become important to the food, nutraceutical and cosmetic industries. This study
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::2717e1c322f622cbd0f12b399bd4a685
Wiley Online Library
Wiley Online Library
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wong, P. Y. Y., Kitts, D. D.
Publikováno v:
Journal of Dairy Science. Mar2003, Vol. 86 Issue 3, p746. 9p. 1 Diagram, 2 Charts, 2 Graphs.
Publikováno v:
Plant Foods for Human Nutrition; 1994, Vol. 45 Issue 3, p287-298, 12p
Publikováno v:
Plant Foods for Human Nutrition; 1988, Vol. 38 Issue 2, p145-153, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.