Zobrazeno 1 - 10
of 158
pro vyhledávání: '"Kirkland, J. L."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gonzales, Mitzi M., Garbarino, V. R., Marques Zilli, E., Petersen, R. C., Kirkland, J. L., Tchkonia, T., Musi, N., Seshadri, S., Craft, S., Orr, Miranda E.
Publikováno v:
Journal of Prevention of Alzheimer's Disease; Jan2022, Vol. 9 Issue 1, p22-29, 8p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
British Medical Journal (Clinical Research Edition), 1983 Dec 01. 287(6406), 1665-1667.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/29513239
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Interdisciplinary inpatient care for elderly people with hip fracture: a randomized controlled trial
Autor:
Naglie, G., Tansey, C., Kirkland, J. L., Ogilvie-Harris, D. J., Detsky, A. S., Etchells, E., George Tomlinson, O Rourke, K., Goldlist, B.
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmid_dedup__::7be6cd365c0d14b280432628d148467e
https://europepmc.org/articles/PMC116636/
https://europepmc.org/articles/PMC116636/
Medium-chain triacylglycerols (MCT) are present in milk, coconut oil and other foods, and are used therapeutically in special diets for certain disorders of lipid and glucose utilization. Recently, it has become apparent that MCT are not only oxidize
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmid________::7fd94ae7c37a8871c02dc40a6e2c017d
https://europepmc.org/articles/PMC1221169/
https://europepmc.org/articles/PMC1221169/