Zobrazeno 1 - 10
of 30
pro vyhledávání: '"Kirdar, Seval Sevgi"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kirdar, Seval Sevgi1 (AUTHOR) skirdar@mehmetakif.edu.tr, Atamer, Metin2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Apr2021, Vol. 45 Issue 4, p1-8. 8p.
Autor:
KIRDAR, Seval Sevgi
Publikováno v:
Volume: 4, Issue: 8 233-240
Food Health and Technology Innovations
Food Health and Technology Innovations
Turkey is a country with a high geographical indication potential depending on the conditions provided by its geographical location characteristics. According to the Turkish Patent Institute data in 2021, geographical indications were obtained on 945
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::afd43beba60f32eac7947857c4aec198
https://dergipark.org.tr/tr/pub/food/issue/66268/1037713
https://dergipark.org.tr/tr/pub/food/issue/66268/1037713
Autor:
Kirdar, Seval Sevgi1,2 skirdar@mehmetakif.edu.tr
Publikováno v:
Journal of Food Safety. Apr2018, Vol. 38 Issue 2, p1-1. 6p.
Autor:
Kirdar Seval Sevgi, Slavko Mirecki
Publikováno v:
Current Developments in Food and Nutrition Research
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::1286fcee7cafbf3341bcebc2f7916ff6
https://doi.org/10.2174/9789811432361120010004
https://doi.org/10.2174/9789811432361120010004
Autor:
KIRDAR, Seval Sevgi1 skirdar@mehmetakif.edu.tr
Publikováno v:
Conference Proceedings of the International Symposium on Innovative Technologies in Engineering & Science. 2015, p1517-1527. 11p.
Autor:
KIRDAR, Seval Sevgi, GENÇ, Didem Gamze
Publikováno v:
Volume: 2, Issue: 5 125-129
Food Health and Technology Innovations
Food Health and Technology Innovations
Objective :The composition and food value of buttermilk are essentially the same as those of skim milk. The fat content is higher in case of buttermilk. It supplies protein, riboflavin and calcium in the highest amount. It contains a large proportion
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::dc2a6c764aba7b127d326a53caef72f6
https://dergipark.org.tr/tr/pub/food/issue/51905/676107
https://dergipark.org.tr/tr/pub/food/issue/51905/676107
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.