Zobrazeno 1 - 10
of 61
pro vyhledávání: '"Kirby, Andrew R."'
Autor:
Paniagua, Candelas, Kirby, Andrew R., Gunning, A. Patrick, Morris, Victor J., Matas, Antonio J., Quesada, Miguel A., Mercado, José A.
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 June 2017 224:270-279
Autor:
Posé, Sara, Kirby, Andrew R., Paniagua, Candelas, Waldron, Keith W., Morris, Victor J., Quesada, Miguel A., Mercado, José A.
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymers 5 November 2015 132:134-145
Autor:
Paniagua, Candelas, Posé, Sara, Morris, Victor J., Kirby, Andrew R., Quesada, Miguel A., Mercado, José A.
Publikováno v:
Annals of Botany, 2014 Oct 01. 114(6), 1375-1383.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/43579698
Autor:
Liu, Dongli, Parker, Mary L., Wellner, Nikolaus, Kirby, Andrew R., Cross, Kathryn, Morris, Victor J., Cheng, Fang
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymers 12 September 2013 97(2):458-468
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymers 1 August 2012 89(4):1222-1231
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymers 15 April 2012 88(3):882-890
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymers 2008 71(4):640-647
Autor:
Paniagua, Candelas, Kirby, Andrew R., Gunning, A. Patrick, Morris, Victor J., Matas, Antonio J., Quesada, Miguel A., Mercado, Jose A.
Publikováno v:
RIUMA. Repositorio Institucional de la Universidad de Málaga
instname
instname
Atomic force microscopy (AFM) allows the analysis of individual polymers at nanostructural level with a minimal sample preparation. This technique has been used to analyse the pectin disassembly process during the ripening and postharvest storage of
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::8a9eb468f9ea19cac5405e3d1f404a24
http://hdl.handle.net/10630/11742
http://hdl.handle.net/10630/11742
Autor:
Paniagua, Candelas, Kirby, Andrew R., Gunning, A. Patrick, Morris, Victor J., Matas-Arroyo, Antonio Javier, Quesada-Felice, Miguel Angel, Mercado, Jose A.
Publikováno v:
RIUMA. Repositorio Institucional de la Universidad de Málaga
instname
instname
Rapid loss of firmness occurs during strawberry (Fragaria × ananassa Duch) ripening, resulting in a short shelf life and high economic losses. The disassembly of cell walls is considered the main responsible for fruit softening, being pectins extens
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=RECOLECTA___::cb7f4398151cab044bea7a72bb928291
http://hdl.handle.net/10630/9964
http://hdl.handle.net/10630/9964
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.