Zobrazeno 1 - 10
of 86
pro vyhledávání: '"Kiprovski B"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Plant Pathology, 2012 Jul 01. 94(2), 313-324.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/45156040
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Červenski Janko F., Zec Srđan D., Kiprovski Biljana M., Danojević Dario Đ., Tamindžić Gordana M., Ignjatov Maja V., Miljaković Dragana Đ.
Publikováno v:
Journal of Agricultural Sciences (Belgrade), Vol 69, Iss 3, Pp 271-286 (2024)
Through the chemical-technological analysis of (technologically) mature spring pea genotypes, we examined the following traits: moisture content, ash, oil, total nitrogen, protein, total sugars, starch, cellulose, and content of total soluble solids
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/834d288a1acd43008ca704703452b93f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.