Zobrazeno 1 - 10
of 136
pro vyhledávání: '"Kipcak, Azmi Seyhun"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
ÖZYALÇIN, Zehra Özden1, KIPCAK, Azmi Seyhun1 skipcak@yildiz.edu.tr
Publikováno v:
Sigma: Journal of Engineering & Natural Sciences / Mühendislik ve Fen Bilimleri Dergisi. Dec2023, Vol. 41 Issue 6, p1077-1087. 11p.
Publikováno v:
Main Group Metal Chemistry, Vol 45, Iss 1, Pp 19-25 (2022)
In this study, a potassium borate compound of santite is synthesized at 60°C, 70°C, 80°C, and 90°C reaction temperature for 2.5, 5, 10, and 15 min reaction time by using eight different raw material combinations of K2CO3, KNO3, NaOH, H3BO3, B2O3,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f226cee6bf76466fae656c8b7b7081ae
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Chemical Industry and Chemical Engineering Quarterly, Vol 27, Iss 3, Pp 279-288 (2021)
In this study, characteristic drying behaviour and kinetics of blue mussels, which were dried with the traditional methods of cabinet-type, oven and vacuum oven drying, are studied. In a cabinet-type dryer there is air flow while in an oven dryer the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/da1852f9accb4276b0c9988849849c3b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Main Group Metal Chemistry, Vol 43, Iss 1, Pp 7-14 (2020)
Recently, sonochemistry has been used for the synthesis of inorganic compounds, such as zinc borates. In this study using zinc sulphate heptahydrate (ZnSO4·7H2O) and boric acid (H3BO3) as starting materials, a zinc borate compound in the form of Zn3
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/64c036f3a02040b98293499ea4307a91
Autor:
Kipcak Azmi Seyhun, Doymaz İbrahim
Publikováno v:
Chemical Industry and Chemical Engineering Quarterly, Vol 26, Iss 2, Pp 203-212 (2020)
In this study, the effect of different microwave and infrared power levels on drying kinetics of cherry tomatoes is investigated. Drying experiments are carried out with the power levels of 90, 180, 270 and 360 W (5.625, 11.250, 16.875 and 22.500 W/g
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3ef74264ff71414ba3e3625f2736db46
Autor:
Senberber Dumanli, Fatma Tugce1 (AUTHOR), Kipcak, Azmi Seyhun2 (AUTHOR), Moroydor Derun, Emek2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Inorganic & Nano-Metal Chemistry. 2023, Vol. 53 Issue 3, p277-282. 6p.
Publikováno v:
Sigma: Journal of Engineering & Natural Sciences / Mühendislik ve Fen Bilimleri Dergisi; Jun2024, Vol. 42 Issue 3, p731-738, 8p