Zobrazeno 1 - 10
of 55
pro vyhledávání: '"Kinik Ö."'
Publikováno v:
Kafkas Universitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, Vol 23, Iss 1, Pp 123-129 (2017)
The objective of this present study was to investigate traditional sepet cheese samples which were packaged with different modified atmosphere conditions (MAP). The volatile compounds, free fatty acid composition and microbiological properties of Sep
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bfb3cb1042854c3f825639e0b6973f9f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
The effects of probiotic cultures including Enterococcus faecium, Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus paracasei subsp. paracasei and prebiotics including inulin, oligofructose and their blends on fatty acid and organic acid compositions of goat-mi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9718::b53e2c7789a3edd25c6aca5679c78ad5
http://hdl.handle.net/20.500.12481/11720
http://hdl.handle.net/20.500.12481/11720
2-s2.0-85048308066
The influence of supplementation with green and black tea on microbiological properties, antimicrobial and antioxidant activities of drinking yoghurt were investigated during 21 days of storage. The samples supplemented with 2
The influence of supplementation with green and black tea on microbiological properties, antimicrobial and antioxidant activities of drinking yoghurt were investigated during 21 days of storage. The samples supplemented with 2
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9436::62cf07bb9642fc00c96372b2e529e398
https://hdl.handle.net/11454/70767
https://hdl.handle.net/11454/70767
The objective of this present study was to investigate traditional sepet cheese samples which were packaged with different modified atmosphere conditions (MAP). The volatile compounds, free fatty acid composition and microbiological properties of Sep
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9436::b9ba2ee3c03c1186fd602b4d550c32de
https://hdl.handle.net/11454/25600
https://hdl.handle.net/11454/25600
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
WOS: 000419584900007
The aim of this study is to produce ice cream which is a delicious and healthy dairy product with increased health benefits by adding various functional properties. Accordingly, goat's milk, milk powder, sahlep, tagatose, an
The aim of this study is to produce ice cream which is a delicious and healthy dairy product with increased health benefits by adding various functional properties. Accordingly, goat's milk, milk powder, sahlep, tagatose, an
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::967575640306fc084d71037fae1b38a4
https://hdl.handle.net/11454/32692
https://hdl.handle.net/11454/32692
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.