Zobrazeno 1 - 10
of 85
pro vyhledávání: '"Kinder, Holly"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Waters, Elizabeth S., Kaiser, Erin E., Yang, Xueyuan, Fagan, Madison M., Scheulin, Kelly M., Jeon, Julie H., Shin, Soo K., Kinder, Holly A., Kumar, Anil, Platt, Simon R., Duberstein, Kylee J., Park, Hea Jin, Xie, Jin, West, Franklin D.
Publikováno v:
In IBRO Neuroscience Reports June 2021 10:18-30
Autor:
Kaiser, Erin E., Waters, Elizabeth S., Fagan, Madison M., Scheulin, Kelly M., Platt, Simon R., Jeon, Julie H., Fang, Xi, Kinder, Holly A., Shin, Soo K., Duberstein, Kylee J., Park, Hea J., West, Franklin D.
Publikováno v:
In Brain Research 1 June 2020 1736
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jeon, Julie, Lourenco, Jeferson, Kaiser, Erin, Waters, Elizabeth, Scheulin, Kelly, Fagan, Madison, Fang, Xi, Kinder, Holly, Platt, Simon, Duberstein, Kylee, Rothrock Jr., M., Callaway, Todd, West, Franklin, Park, Hea Jin
Publikováno v:
In Current Developments in Nutrition June 2019 3 Supplement 1
Autor:
Fang, Xi, Jeon, Julie, Kinder, Holly, Azain, Michael, Zhao, Qun, Ahn, Jeongyoun, Chung, Hee Cheol, Park, Hea Jin
Publikováno v:
In Current Developments in Nutrition June 2019 3 Supplement 1