Zobrazeno 1 - 10
of 2 044
pro vyhledávání: '"Kin W To"'
Autor:
Wolny, Robert1 robert.wolny@ue.katowice.pl
Publikováno v:
Handel Wewnêtrzny. 2017, Issue 6, p386-396. 11p.
Autor:
Wolny, Robert1 robert.wolny@ue.katowice.pl
Publikováno v:
Handel Wewnêtrzny. 2018, Issue 4, p390-399. 10p.
Publikováno v:
In Energy Conversion and Management 15 April 2022 258
Publikováno v:
International Journal of COPD, Vol 2009, Iss default, Pp 79-86 (2008)
Fanny WS Ko1, Ting-Fan Leung2, Gary WK Wong2, Jenny Ngai1, Kin W To1, Susanna Ng1, David SC Hui11Department of Medicine and Therapeutics; 2Department of Pediatrics, The Chinese University of Hong Kong, Hong KongBackground: Assessment of airway inflam
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/991a34db423748c4b08af95655820360
Autor:
Konrad Klejsa, Jakub Gortat
Publikováno v:
ScienceON
National Information Processing Institute
National Information Processing Institute
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::606d213e1cc7834fd0d556244e870a3d
http://www.wni.com.pl/images/debski%20spis%20tresci.pdf
http://www.wni.com.pl/images/debski%20spis%20tresci.pdf
Publikováno v:
Energy Conversion and Management. 258:115559
Autor:
Sudtha Murthy, Noorsaadah Abd Rahman, Chin F Chee, Kong M Lo, Ummi Husni Aminah Mohd Hazli, Chee-Onn Leong, Chun-Wai Mai, Kin W Kong
Publikováno v:
Current organic synthesis. 16(8)
Background: Sesamol is a widely used antioxidant for the food and pharmaceutical industries. The oxidation products of this compound may be accumulated in foods or ingested. Little is known about its effect on human health. Objective: It is of great
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.