Zobrazeno 1 - 10
of 162
pro vyhledávání: '"Kimura, Toshinori"'
Autor:
IODP Expedition 365 shipboard scientists, Araki, Eiichiro, Saffer, Demian M., Kopf, Achim J., Wallace, Laura M., Kimura, Toshinori, Machida, Yuya, Ide, Satoshi, Davis, Earl
Publikováno v:
Science, 2017 Jun . 356(6343), 1157-1160.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26399239
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Hydrothermal Preparation of Faceted Vesicles Made of Span 40 and Tween 40 and Their Characterization
Autor:
Kimura, Toshinori Shimanouchi, Yui Komori, Kazuki Toramoto, Keita Hayashi, Kazuma Yasuhara, Ho-Sup Jung, Yukitaka
Publikováno v:
Applied Sciences; Volume 13; Issue 12; Pages: 6893
The Span 40 (sorbitan monooleate)/Tween 40 (polyoxyethylene sorbitan monolaurate) system gives faceted vesicles with angular surfaces, rather than spherical vesicles. Herein, a continuous and facile preparation method, based on the subcritical water-
Publikováno v:
山口大学教育学部研究論叢. 71:113-118
Autor:
Tonegawa, Takashi, Kimura, Toshinori, Shiraishi, Kazuya, Yabe, Suguru, Fukao, Yoshio, Araki, Eiichiro, Kinoshita, Masataka, Sanada, Yoshinori, Miura, Seiichi, Nakamura, Yasuyuki, Kodaira, Shuichi
Additional file 1: Figure S1. Parameters for Chikyu on November 20, 2018. a Temporal variation of depth of the drill-bit from the sea surface. The water depth is around 2,000 m. b Temporal variation of RPM (rotation per minute). c Schematic for the g
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::39d46e7535ef113d090dddbc65aee848
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Komatsuzaki, Noriko, Tsukahara, Kikuichi, Toyoshima, Hidechika, Suzuki, Tadanao, Shimizu, Naoto, Kimura, Toshinori
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 2007 78(2):556-560
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 2007 79(4):1250-1255