Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Kim Sunghyeon"'
Autor:
Kim Kang-Woo, Kim Sunghyeon
Publikováno v:
Zeitschrift für Kristallographie - New Crystal Structures, Vol 239, Iss 5, Pp 907-910 (2024)
C20H32N2S4W, monoclinic, C2/c (no. 15), a = 37.4033(15) Å, b = 17.2676(7) Å, c = 16.4860(6) Å, β = 109.319(1)°, V = 10,048.2(7) Å3, Z = 16, Rgt(F) = 0.0422, wRref(F2) = 0.0930, T = 223 K.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/af51117ca86e4d5087ae36fa16408039
Autor:
Kim Kang-Woo, Kim Sunghyeon
Publikováno v:
Zeitschrift für Kristallographie - New Crystal Structures, Vol 238, Iss 2, Pp 389-390 (2023)
C18H30N2O2S8W3, orthorhombic, Pnma (no. 62), a = 17.0254(13) Å, b = 15.2534(10) Å, c = 11.8789(9) Å, V = 3084.9(4) Å3, Z = 4, Rgt(F) = 0.0342, wRref(F2) = 0.0856, T = 223 K.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/88dbd4c375834b6b933afe37b8cae3df
Autor:
Kim, Sunghyeon, Kang, Shin Chan, Lee, Sang Mo, Lee, Jinhwan, Cho, Youngran, Shim, Yeonjin, Park, Hyun Gyu
Publikováno v:
In Biosensors and Bioelectronics 1 June 2024 253
In this study, we train deep neural networks to classify composer on a symbolic domain. The model takes a two-channel two-dimensional input, i.e., onset and note activations of time-pitch representation, which is converted from MIDI recordings and pe
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2010.00823
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kim, Kang-Woo1 (AUTHOR) kimkw@inu.ac.kr, Kim, Sunghyeon1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Zeitschrift für Kristallographie / New Crystal Structures. Jul2024, p1. 4p. 1 Illustration.
Autor:
Kim, Kang-Woo, Kim, Sunghyeon
Publikováno v:
Zeitschrift für Kristallographie / New Crystal Structures; Apr2023, Vol. 238 Issue 2, p389-390, 2p
Autor:
Kim, Sunghyeon
The hospitality industry has focused on increasing customer satisfaction by offering services that are generally described as flawless, courteous, and friendly. Dick's Last Resort restaurants, however, are distinguished by intentionally staged errone