Zobrazeno 1 - 10
of 331
pro vyhledávání: '"Kim IB"'
Autor:
Chrats Melkonian, Francisco Zorrilla, Inge Kjærbølling, Sonja Blasche, Daniel Machado, Mette Junge, Kim Ib Sørensen, Lene Tranberg Andersen, Kiran R. Patil, Ahmad A. Zeidan
Publikováno v:
Nature Communications, Vol 14, Iss 1, Pp 1-14 (2023)
Abstract Cheese fermentation and flavour formation are the result of complex biochemical reactions driven by the activity of multiple microorganisms. Here, we studied the roles of microbial interactions in flavour formation in a year-long Cheddar che
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/77b3c36dad744f4881459e9905ac6425
Autor:
Masiá, Carmen, Fernández-Varela, Raquel, Poulsen, Vera Kuzina, Jensen, Poul Erik, Sørensen, Kim Ib
Publikováno v:
In Food Bioscience December 2023 56
Autor:
Bragason, Esben, Berhe, Tesfemariam, Dashe, Dakalo, Sørensen, Kim Ib, Guya, Mituku Eshetu, Hansen, Egon Bech
Publikováno v:
In International Dairy Journal December 2020 111
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In FEMS Microbiology Reviews 2005 29(3):611-624
Autor:
Guldfeldt, Lars Uhre *, Sørensen, Kim Ib, Strøman, Per, Behrndt, Henrik, Williams, Dave, Johansen, Eric
Publikováno v:
In International Dairy Journal 2001 11(4):373-382
Publikováno v:
Acta Orthopaedica. Jun2008, Vol. 79 Issue 3, p370-375. 6p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Protection; Apr2018, Vol. 81 Issue 4, p628-635, 8p
Publikováno v:
FEMS microbiology reviews. 29(3)
Research innovations are constantly occurring in universities, research institutions and industrial research laboratories. These are reported in the scientific literature and presented to the scientific community in various congresses and symposia as