Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Kim, OkSun"'
Publikováno v:
In Chemical Physics Letters January 2020 739
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lim Y; Department of Food & Nutrition, Myoungji University, 116 Myongji-ro, Cheoin-gu, Yongin, Gyeonggi 17058, Korea., Kim C; Department of Food & Nutrition, Myoungji University, 116 Myongji-ro, Cheoin-gu, Yongin, Gyeonggi 17058, Korea.; Food & Nutrition Team, Korea University Guro Hospital, Seoul 08308, Korea., Park H; Department of Food & Nutrition, Myoungji University, 116 Myongji-ro, Cheoin-gu, Yongin, Gyeonggi 17058, Korea., Kwon S; Department of Food & Nutrition, Shingu University, Gyeonggi 13174, Korea., Kim O; Department of Food & Nutrition, Jangan University, Gyeonggi 18331, Korea., Kim H; Department of Occupational Therapy, Honam University, Gwangju 62399, Korea., Lee Y; Department of Food & Nutrition, Myoungji University, 116 Myongji-ro, Cheoin-gu, Yongin, Gyeonggi 17058, Korea.
Publikováno v:
Nutrition research and practice [Nutr Res Pract] 2018 Dec; Vol. 12 (6), pp. 541. Date of Electronic Publication: 2018 Nov 23.