Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Kim, Myungheon"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lee, Hyesu, Kim, Myungheon, Park, Minsoo, Cho, Mihyun, Hur, Jun Wook, Lee, Yoonmi, Jo, Mi-Ra, Lee, Joon-Goo, Im, Moo-Hyeog
Publikováno v:
Food Science & Biotechnology; Mar2024, Vol. 33 Issue 4, p831-853, 23p
Autor:
Lee, Hyesu, Cho, Mihyun, Park, Minsoo, Kim, Myungheon, Seo, Jung-A., Kim, Dong Hyun, Bae, Subin, Kim, Myeong Seok, Kim, Jeong Ah, Lee, Joon-Goo, Im, Moo-Hyeog
Publikováno v:
Food Science & Biotechnology; Feb2024, Vol. 33 Issue 3, p557-567, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Park M; Department of Food Engineering, Daegu University, Gyenogsan, South Korea., Kim H; Department of Food Engineering, Daegu University, Gyenogsan, South Korea., Kim M; Department of Food Engineering, Daegu University, Gyenogsan, South Korea., Im MH; Department of Food Engineering, Daegu University, Gyenogsan, South Korea.
Publikováno v:
Frontiers in nutrition [Front Nutr] 2024 Aug 23; Vol. 11, pp. 1469028. Date of Electronic Publication: 2024 Aug 23 (Print Publication: 2024).