Zobrazeno 1 - 10
of 209
pro vyhledávání: '"Kim, Kyungjae"'
Autor:
Lee, Hee-Sung, Lee, Yong-Kwang, Park, Ji-Hyun, Kim, Sang-Hyun, Park, Chan-Su, Kim, Kyungjae, Lee, Chong-Kil
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods April 2024 115
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Engineering Failure Analysis January 2022 131
Autor:
Lee, Heetae, Kim, Jiyeon, An, Jinho, Lee, Sungwon, Kong, Hyunseok, Song, Youngcheon, Choi, Hye Ran, Lee, Su Jung, Chae, Kyu Seo, Kwon, Ji Wung, Kim, Kyungjae
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods March 2019 54:433-439
Autor:
Khaled, Annette R., Bulavin, Dmitry V., Kittipatarin, Christina, Li, Wen Qing, Alvarez, Michelle, Kim, Kyungjae, Young, Howard A., Fornace, Albert J., Durum, Scott K.
Publikováno v:
The Journal of Cell Biology, 2005 Jun 01. 169(5), 755-763.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3658244
Publikováno v:
Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America, 1999 Dec 01. 96(25), 14476-14481.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/121429
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kim, KyungJae1 (AUTHOR), Han, Kyungdo2 (AUTHOR), Yang, SungEun1 (AUTHOR) dentyeun@catholic.ac.kr
Publikováno v:
PLoS ONE. 2/27/2020, Vol. 15 Issue 2, p1-12. 12p.
Autor:
Lee, Heetae, An, Jinho, Kim, Jiyeon, Choi, Dohyun, Song, Youngcheon, Lee, Chong-Kil, Kong, Hyunseok, Kim, Sang Bum, Kim, Kyungjae
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology. 13
Knowledge of the impact of the gut microbiota on human health has increased, and modulation of the bacterial community is now considered a therapeutic target for various diseases. Certain novel bacterial species have probiotic properties associated w