Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Kim, Hyochin"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Genetic Characteristics of Multidrug-Resistant Salmonella Isolated from Poultry Meat in South Korea.
Autor:
Kang, Haiseong, Kim, Hansol, Lee, Jonghoon, Jeon, Ji Hye, Kim, Seokhwan, Park, Yongchjun, Joo, Insun, Kim, Hyochin
Publikováno v:
Microorganisms; Aug2024, Vol. 12 Issue 8, p1646, 14p
Publikováno v:
In Journal of Microbiological Methods October 2015 117:64-73
Publikováno v:
In Food Control August 2012 26(2):269-273
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kim H; 1Imported Food Analysis Division, Seoul Regional Office, Ministry of Food and Drug Safety, Yangchun-Gu, Seoul, 07978 South Korea., Moon MJ; 2Department of Food and Nutrition, Yeungnam University, Gyeongsan, Gyeongbuk 38541 South Korea., Kim CY; 2Department of Food and Nutrition, Yeungnam University, Gyeongsan, Gyeongbuk 38541 South Korea., Ryu K; 2Department of Food and Nutrition, Yeungnam University, Gyeongsan, Gyeongbuk 38541 South Korea.
Publikováno v:
Food science and biotechnology [Food Sci Biotechnol] 2018 Oct 08; Vol. 28 (2), pp. 581-590. Date of Electronic Publication: 2018 Oct 08 (Print Publication: 2019).