Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Kim, Gyungcheon"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kim G; Department of Food Science and Biotechnology, College of Life Science, Sejong University, Seoul, South Korea., Park JY; Biological Resources Research Department, National Institute of Biological Resources, Incheon, South Korea., Kim JN; eGnome, Inc., Seoul, South Korea., Yu J; eGnome, Inc., Seoul, South Korea., Kim B; eGnome, Inc., Seoul, South Korea.; Department of Agricultural Biotechnology and Research Institute of Agriculture and Life Sciences, Seoul National University, Seoul, South Korea.
Publikováno v:
Microbiology resource announcements [Microbiol Resour Announc] 2023 Jul 18; Vol. 12 (7), pp. e0008023. Date of Electronic Publication: 2023 Jun 08.