Zobrazeno 1 - 10
of 131
pro vyhledávání: '"Kim, Chan Jin"'
Autor:
Alam, AMM Nurul, Kim, Chan-Jin, Kim, So-Hee, Kumari, Swati, Lee, Eun-Yeong, Hwang, Young-Hwa, Joo, Seon-Tea
In cultured meat (CM) products the paramount significance lies in the fundamental attributes like texture and sensory of the processed end product. To cater to the tactile and gustatory preferences of real meat, the product needs to be designed to in
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2401.02691
Autor:
Kim, So-Hee1 (AUTHOR) winight123@gmail.com, Kim, Chan-Jin1 (AUTHOR) ckswls09090@gmail.com, Lee, Eun-Yeong1 (AUTHOR) ley9604@gmail.com, Hwang, Young-Hwa2 (AUTHOR) philoria@gnu.ac.kr, Joo, Seon-Tea1,2 (AUTHOR) stjoo@gnu.ac.kr
Publikováno v:
Cells (2073-4409). Oct2024, Vol. 13 Issue 20, p1734. 13p.
Autor:
Samad, Abdul, Kim, SoHee, Kim, Chan Jin, Lee, Eun-Yeong, Kumari, Swati, Hossain, Md Jakir, Alam, AMM Nurul, Muazzam, Ayesha, Bilal, Uzma, Hwang, Young-Hwa, Joo, Seon-Tea
Publikováno v:
In Journal of Agriculture and Food Research December 2024 18
Autor:
Nurul Alam, A.M.M., Kim, Chan-Jin, Kim, So-Hee, Kumari, Swati, Lee, Eun-Yeong, Hwang, Young-Hwa, Joo, Seon-Tea
Publikováno v:
In Food Research International August 2024 189
Autor:
Kim, Chan-Jin, Kim, So-Hee, Lee, Eun-Yeong, Son, Yu-Min, Bakhsh, Allah, Hwang, Young-Hwa, Joo, Seon-Tea
Publikováno v:
In Food Chemistry Advances October 2023 2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.