Zobrazeno 1 - 10
of 51
pro vyhledávání: '"Kim, Byeong Cheol"'
Autor:
Yun, Taek-Seon, Song, Bomin, Hwang, Yu-Rim, Jin, Minki, Seonwoo, Hyeseung, Kim, Donki, Kim, Hye Won, Kim, Byeong Cheol, Kim, Daekyung, Park, Boyeong, Kang, Jeong Yeon, Baek, Seung-Ki, Cha, Hye-Ran, Lee, Jae Myun, Lee, Hong-Ki, Na, Young-Guk, Cho, Cheong-Weon
Publikováno v:
Journal of Pharmaceutical Investigation (2093-5552); Sep2024, Vol. 54 Issue 5, p631-642, 12p
Publikováno v:
Journal of Food Quality. 2/11/2023, p1-11. 11p.
Autor:
Lim, Insu1 (AUTHOR), Kim, Byeong Cheol1 (AUTHOR), Park, Yeri1 (AUTHOR), Park, Nam Il1 (AUTHOR), Ha, Jungmin1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Quality. 8/25/2022, p1-13. 13p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Membrane Science 15 February 2017 524:604-611
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science. 13
Mungbean (Vigna radiata) sprouts are consumed globally as a healthy food with high nutritional values, having antioxidant and anticancer capacity. Under mild salinity stress, plants accumulate more secondary metabolites to alleviate oxidative stress.
Autor:
Seo, Seok-Jun, Kim, Byeong-Cheol, Sung, Ki-Won, Shim, Joonmok, Jeon, Jae-Deok, Shin, Kyoung-Hee, Shin, Sung-Hee, Yun, Sung-Hyun, Lee, Ju-Young, Moon, Seung-Hyeon
Publikováno v:
In Journal of Membrane Science 1 February 2013 428:17-23
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kim Byeong Cheol, Yi Seok Kim
Publikováno v:
STUDIES IN HUMANITIES. 65:245-268