Zobrazeno 1 - 10
of 149
pro vyhledávání: '"Kilning"'
Autor:
Bamforth, Charles W., author
Publikováno v:
Beer : Tap Into the Art and Science of Brewing, 2023, ill.
Externí odkaz:
https://doi.org/10.1093/oso/9780199996742.003.0007
Publikováno v:
Current Research in Food Science, Vol 9, Iss , Pp 100932- (2024)
Oat-based liquid and semi-solid dairy alternatives require extractable proteins for nutritional and technological purposes. However, oats are industrially heat treated (‘kilned’) to inactivate endogenous lipases thereby avoiding rancidity develop
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3f488bb9de23420298c3a71a7e57eff5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 17, p 3187 (2023)
This study was aimed at minimizing the anti-nutrient content of the Gradoli Purgatory bean (GPB: Phaseolus vulgaris) and Solco Dritto chickpea (SDC: Cicer arietinum) seeds grown in the Latium region of Italy by defining the three steps of their malti
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/abb09041605f448c8bce0f9e68b5615c
Autor:
Kristina Habschied, Brankica Kartalović, Dragan Kovačević, Vinko Krstanović, Krešimir Mastanjević
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 3, p 454 (2023)
Kilning is an integral part of malt production; it ensures grain and enzyme preservation. Kilning temperatures can range between 80 and 220 °C, depending on the type of malt that is being produced. Polycyclic aromatic hydrocarbons (PAHs) are prone t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c355dc6fe31941a8a5fbf0fc82c5836f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.