Zobrazeno 1 - 10
of 2 083
pro vyhledávání: '"Killer yeasts"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fernández de Ullivarri, Miguel, Merín, María Gabriela, Raya, Raúl R., Morata de Ambrosini, Vilma I., Mendoza, Lucía M.
Publikováno v:
In Food Bioscience February 2024 57
Autor:
Bizarria R Jr; Department of Biological Sciences, University of Idaho, Moscow, Idaho, USA.; Department of General and Applied Biology, São Paulo State University (UNESP), Institute of Biosciences, Rio Claro, São Paulo, Brazil., Creagh JW; Department of Biological Sciences, University of Idaho, Moscow, Idaho, USA., Badigian TJ; Department of Biological Sciences, University of Idaho, Moscow, Idaho, USA., Corrêa Dos Santos RA; Laboratory of Computational, Evolutionary, and Systems Biology, Center for Nuclear Energy in Agriculture, University of São Paulo (USP), Piracicaba, São Paulo, Brazil., Coss SA; Department of Biological Sciences, University of Idaho, Moscow, Idaho, USA., Tekle RT; Department of Biological Sciences, University of Idaho, Moscow, Idaho, USA., Fredstrom N; Department of Genome Sciences, University of Washington, Seattle, WA 98195, USA., Ytreberg FM; Department of Physics, University of Idaho, Moscow, ID, 83844, USA.; Institute for Modeling Collaboration and Innovation, University of Idaho, Moscow, ID, 83844, USA., Dunham MJ; Department of Genome Sciences, University of Washington, Seattle, WA 98195, USA., Rodrigues A; Department of General and Applied Biology, São Paulo State University (UNESP), Institute of Biosciences, Rio Claro, São Paulo, Brazil., Rowley PA; Department of Biological Sciences, University of Idaho, Moscow, Idaho, USA.; Institute for Modeling Collaboration and Innovation, University of Idaho, Moscow, ID, 83844, USA.
Publikováno v:
BioRxiv : the preprint server for biology [bioRxiv] 2024 Oct 14. Date of Electronic Publication: 2024 Oct 14.
Publikováno v:
Journal of Scientific Research in Science, Vol 39, Iss 2, Pp 23-48 (2022)
Yeasts are some of the most important postharvest biocontrol agents (BCAs). Postharvest oranges frequently deteriorate due to green and blue moulds, leading to significant economic losses. The purposes of the present study were to isolate blue and gr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3d23b843b55344b78d837daa06ed9555
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Grazia Federica Bencresciuto, Claudio Mandalà, Carmela Anna Migliori, Giovanna Cortellino, Maristella Vanoli, Laura Bardi
Publikováno v:
Fermentation, Vol 9, Iss 2, p 182 (2023)
Olives debittering, organoleptic quality and safety can be improved with yeasts and lactic acid bacteria (LABs) selected strain starters, that allow for better fermentation control with respect to natural fermentation. Two selected killer yeasts (Wic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7a121f96ea484f6c8177e203a82478a4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Błaszczyk Urszula
Publikováno v:
Postępy Mikrobiologii, Vol 58, Iss 4, Pp 455-469 (2019)
A killer phenotype, associated with the production and secretion of killer toxins, is widespread among yeasts and in competitive conditions gives an advantage to killer yeast strains in relation to other, sensitive microorganisms colonizing the same
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e0e819a040fe41c5a6856b5fa9b59e88