Zobrazeno 1 - 10
of 210
pro vyhledávání: '"Kilk Kalle"'
Publikováno v:
Open Life Sciences, Vol 10, Iss 1 (2015)
Lactobacillus fermentum ME-3 (LfME-3) has been proven to synthesize and secrete glutathione. A regular use of the foods fermented by it has shown a favourable influence on human lipid profiles and several antioxidant parameters. We administered the L
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/77234eefb7914717b3d9c4a0ea866b06
Autor:
Kuuskmäe, Carolin, Philips, Mari-Anne, Kilk, Kalle, Haring, Liina, Kangro, Raul, Seppo, Indrek, Zilmer, Mihkel, Vasar, Eero
Publikováno v:
In Psychiatry Research October 2023 328
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Songisepp, Epp, Stsepetova, Jelena, Rätsep, Merle, Kuus, Liina, Piir, Anneli, Kilk, Kalle, Mikelsaar, Marika
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods May 2022 92
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rätsep, Merle, Kilk, Kalle, Zilmer, Mihkel, Kuusik, Sirje, Kuus, Liina, Vallas, Mirjam, Gerulis, Oksana, Štšepetova, Jelena, Orav, Aivar, Songisepp, Epp
Publikováno v:
Microorganisms; Apr2024, Vol. 12 Issue 4, p840, 16p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Merilo, Ebe, Yarmolinsky, Dmitry, Jalakas, Pirko, Parik, Helen, Tulva, Ingmar, Rasulov, Bakhtier, Kilk, Kalle, Kollist, Hannes
Publikováno v:
Plant Physiology, 2018 Jan 01. 176(1), 851-864.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26378456