Zobrazeno 1 - 10
of 134
pro vyhledávání: '"Kilcawley, K.N."'
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 August 2023 417
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Enzyme and Microbial Technology 2002 31(3):310-320
Publikováno v:
In International Dairy Journal 2000 10(3):181-190
Autor:
Lee, B.H.1,2 (AUTHOR) byong.lee@mcgill.ca, Kilcawley, K.N.1 (AUTHOR), Hannon, J.A.1 (AUTHOR), Park, S.Y.2 (AUTHOR), Wilkinson, M.G.3 (AUTHOR), Beresford, T.P.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Biotechnology. Apr2007, Vol. 21 Issue 2, p129-143. 15p. 1 Diagram, 5 Charts.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hannon, J.A., Abrlova, M., Doolan, L.A., Wilkinson, M.G., Kilcawley, K.N., Gagnaire Soumet, Valérie, Beresford, Tom
Publikováno v:
7. NIZO Dairy Conference: Flavour and Texture, Innovations in Dairy
7. NIZO Dairy Conference: Flavour and Texture Innovations in Dairy, Sep 2011, Arnhem, Netherlands. International Dairy Journal, 26 issue 1, pp.1-102, 2011, International Dairy Journal
7. NIZO Dairy Conference: Flavour and Texture Innovations in Dairy, Sep 2011, Arnhem, Netherlands. 26 issue 1, pp.1-102, 2011, International Dairy Journal
7. NIZO Dairy Conference: Flavour and Texture Innovations in Dairy, Sep 2011, Arnhem, Netherlands. International Dairy Journal, 26 issue 1, pp.1-102, 2011, International Dairy Journal
7. NIZO Dairy Conference: Flavour and Texture Innovations in Dairy, Sep 2011, Arnhem, Netherlands. 26 issue 1, pp.1-102, 2011, International Dairy Journal
The rapid release of intracellular enzymes due to autolysis into the cheese matrix is thought to have a positive influence on flavour development. The objective of this study was to investigate the impact of autolysis on amino acid catabolism and fla
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::5792546cc43abf9ee175322383037048
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01454415
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01454415