Zobrazeno 1 - 10
of 36
pro vyhledávání: '"Kiiliäinen, K."'
Autor:
Yao, Ruirui1 (AUTHOR), Liu, Huan1 (AUTHOR) liuhuan@gsau.edu.cn, Wang, Jinglong2 (AUTHOR), Shi, Shangli1 (AUTHOR), Zhao, Guiqin1 (AUTHOR), Zhou, Xiangrui1 (AUTHOR)
Publikováno v:
BMC Plant Biology. 6/11/2024, Vol. 24 Issue 1, p1-13. 13p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Cereal Science; November 2001, Vol. 34 Issue: 3 p269-278, 10p
Autor:
Mohd Thani, Nurfatimah, Mohamad Mazlan, Mazween, Haris, Nur Izzah Nabilah, Wondi, Mohd Hafizz
Publikováno v:
Physical Sciences Reviews; May2024, Vol. 9 Issue 5, p1991-2008, 18p
Publikováno v:
Food & Fermentation Industries; 2/25/2024, Vol. 50 Issue 4, p59-67, 9p
Autor:
Alejandra Ortiz-Cruz, Raquel1, Ramírez-Wong, Benjamín2 bramirez@guaymas.uson.mx, Isabel Sánchez-Machado, Dalia2, Irene Ledesma-Osuna, Ana2, Isabel Torres-Chávez, Patricia2, Montaño-Leyva, Beatriz2, López-Cervantes, Jaime3
Publikováno v:
TIP Revista Especializada en Ciencias Químico-Biológicas. 2021, Vol. 24, p1-10. 10p.
Publikováno v:
Foods; Jun2023, Vol. 12 Issue 11, p2237, 22p
Autor:
Jaksics, Edina, Németh, Renáta, Schall, Eszter, Szentmiklóssy, Marietta Klaudia Juhászné, Bidló, Gábor, Simon, Katalin, Tömösközi, Sándor
Publikováno v:
Cereal Chemistry; May2023, Vol. 100 Issue 3, p708-720, 13p
Publikováno v:
Comprehensive Reviews in Food Science & Food Safety; Mar2023, Vol. 22 Issue 2, p1360-1386, 27p