Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Khurshida, Singamayum"'
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules 1 October 2021 188:649-656
Publikováno v:
Journal of Food Science & Technology; Jul2024, Vol. 61 Issue 7, p1238-1251, 14p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Biosystems Engineering. 46:93-103
The present study aims to develop value added cookies using composite formulation of wheat and cassava flour using simplex lattice mixture design and sensory evaluation by applying fuzzy logic approach. Based on the simplex lattice mixture design, op
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Science & Technology; Jan2022, Vol. 59 Issue 1, p344-354, 11p